Tirsdag 3. november 2015
Udendørs slut for i år.
Lørdag 31. oktober blev årets sidste kampe spilles på græs. Klubbens 1. hold i serie 3 sluttede sæsoen af med en 5-2 sejr over Aggersund.

2015 har været et godt år for både senior- og ungdomsafdelingen.

Senior
Klubbens to herrerhold har gjort det rigtig godt. 1. holdet har været med i oprykningskampen til serie 2. 2.holdet rykkede i foråret op i serie 5, hvor de i efteråret præsteredeat ende på en flot 3. plads. Dameholdet har også gjort det flot, hvor der især i efteråret var sket store forbederinger.

2015 blev afsluttet med en stor fest i Multi Salen, hvor der blev uddelt de traitionsrige pokaler og hædre. DBU formand Jesper Møller var tilstede for at uddele DBUs Sølvnål for 25 års klubarbejde til Per Westergaard. Claus Westergaard blev tildelt DBU Jyllands Sølvnål for 15 års arbejde. Villy Thomsen blev kåret som Årets SB'er for sit store arbejde med sponsorer og messe. Jesper Olesen og Maja K. Jensen blev kåret som Årets spillere.

Pokaler og hæder blev fordelt således:
DBUs Sølvnål: Per Westergaard
DBU Jyllands Sølvnål: Claus Westergaard
Årets SB'er: Villy Thomsen
Årets Spiller, herrer: Jesper Olesen
Fidusen, serie 3: Lasse Hjorth Hansen
Fidusen,serie 5: Ivan Steffensen
Årets Spiller, damer: Maja Krogsgaard Jensen
Fidusen, damer: Helene Kildahl
Årets Humlebi: Jesper Olesen

Ungdom
I efteråret 2015 blev der indgået samarbejde med Trekroner IF 98 i ungdomsrækker U11-U17 drenge og piger. Det er gået godt både socialt og i kampene. U12 drenge B toppede rækken og spiller næste år i A-rækken. Både U14 og U15 piger blev puljevindere og rykkede op i mesterrækken. Alle øvrige hold i samarbejde har gjort det flot og spillet mange gode og flotte kampe.

I holdene U6-U10 drenge og piger er det også gået godt. Rigtig mange kampe er blevet vundet. Vigtigst af alt så har de unge SB'ere haft det sjovt til både træning og kamp.